Veelgestelde vragen

Moet ik een account aanmaken om een bestelling te kunnen plaatsen?

Het is niet nodig om een account aan te maken om een bestelling te plaatsen. Je kan bestellen zonder een account. Maar als je een account aanmaakt, heeft dit als voordeel dat je bij een volgende bestelling niet opnieuw al je facturatie- en adresgegevens moet ingeven. Je krijgt ook een overzicht te zien van je bestelhistoriek. 

Wat is een grabbelton?

Een grabbelton is een ton of doos die gevuld is met uitdeelcadeautjes, al dan niet ingepakt of verstopt tussen krantenpapier. Winkels, scholen, evenementen kunnen werken met een grabbelton. Kinderen kunnen erin grabbelen. Het is een verrassing welk voorwerp er gegrabbeld zal worden. Het woord grabbelton komt vermoedelijk van het Engelse werkwoord “to grab”, wat ‘pakken’ betekent.

Wat is uitdeelspeelgoed?

Uitdeelspeelgoed zijn kleine speelgoedjes die dokters, tandartsen, kappers, restaurants, winkeliers, … uitdelen om de kinderen die op bezoek komen een fijne klantenbeleving te bezorgen. Bij Schatteneiland worden we al meer dan 25 jaar oprecht blij van uitdeelspeelgoed.

Waarin maakt Schatteneiland het onderscheid?

Bij Schatteneneiland hebben we verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. We hebben ook een beloon- en bedankpakket, met leuke bedankkaartjes of beloonkaartjes. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen bij de optie ‘assortiment’.

Hoe kan ik mijn bestelling aanpassen naar de beleving die ik wil creëren voor mijn patiënten of klanten?

Je kan makkelijk kiezen uit een aantal opties om te belonen of te bedanken, maar je kan ook kiezen uit duurdere speelgoedjes.

Hoe kan ik een pakket laten samenstellen op maat van mijn praktijk of bedrijf?

Je kan een pakket op maat samenstellen. Je kan ons ook contacteren zodat we samen kunnen bekijken welke opties er zijn voor jouw praktijk of bedrijf.

Welke ecologische alternatieven biedt Schatteneiland voor traditioneel uitdeelspeelgoed?

Bij Schatteneiland hechten we bewust aandacht aan het investeren in de toekomst door milieuvriendelijke initiatieven zoals het hergebruiken van dozen, digitaal verzenden van facturen en het kopen van groene energie. We zijn ook constant op zoek naar ecologische speelgoedjes. Voorlopig is het aantal ecologische speelgoedjes nog beperkt, maar het is zeker mogelijk om alvast een ecologisch pakket samen te stellen.

Waarom is het uitdeelspeelgoed van Schatteneiland vaak individueel verpakt?

Bij Schatteneiland staat aandacht voor hygiëne steeds centraal waardoor de meeste van onze schatten individueel verpakt zijn.