Over ons

Team Schatteneiland

Schatteneiland werd in 1982 opgericht door Arthur en Hilde en was oorspronkelijk een speelgoedwinkel op de Gitschotellei in Deurne. Met de opkomende concurrentie van grote ketens werd het tijd voor iets nieuws. Creatieveling Arthur had in 1991 het idee om pakketten met uitdeelspeelgoedjes te maken voor dokters en tandartsen. Hilde belde in de voormiddag naar potentiële klanten, en ’s middags maakten ze samen de bestellingen klaar. Hun formule bleek zo succesvol dat ze in 1996 de winkel verkochten om zich volledig te focussen op de uitdeelspeelgoedjes. Na meer dan 25 jaar Schatteneiland begonnen ze te denken aan hun pensioen. Gelukkig is de opvolging verzekerd. Schoondochter Iris had als kind een verzameling gommen en ging bij elk bezoek aan de schoonouders in het magazijn rondsnuffelen om de nieuwste leuke speelgoedjes te bewonderen. Het kriebelde bij haar om de zaak verder te zetten, maar dat betekende ook afscheid nemen van haar uitdagende job in de medische communicatie. Eind vorig jaar werd de knoop doorgehakt en stapte Iris mee in de zaak. Samen met haar echtgenoot Tom, de zoon van Arthur en Hilde, willen ze de naam Schatteneiland hoog houden en het familiebedrijf verder zetten. 

 

Onze visie

Bij Schatteneiland worden we al meer dan 25 jaar oprecht blij van uitdeelspeelgoed. Omdat we weten hoe belangrijk het is om kinderen te kunnen belonen, troosten, bedanken of zelfs betoveren in je praktijk, bedrijf of zaak … stellen we onze pakketten dan ook met heel veel liefde samen. We willen ervoor zorgen dat je dit betrokken gevoel ook aan jouw klanten kan doorgeven en maken van al onze pakketten een echte schat met originele, kwalitatieve speelgoedjes.

Hierbij staat aandacht voor hygiëne steeds centraal waardoor de meeste van onze schatten individueel verpakt zijn. Daarnaast hechten we bewust aandacht aan het investeren in de toekomst door milieuvriendelijke initiatieven zoals het hergebruiken van dozen en het kopen van groene energie …

Want kinderen staan in ons verhaal centraal. Ze zijn niet alleen de toekomst van ieders bedrijf maar ook van onze wereld. En daarom zorgen we graag voor elke kleine schat, een grote beleving.

 

Onze missie

Inzetten op je klantenbeleving is vandaag onmisbaar in onze belevingseconomie. Bij Schatteneiland vinden we het dan ook belangrijk dat je heel gemakkelijk een fijne klantenbeleving kan creëren voor je jonge klanten aan de hand van uitdeelspeelgoed. Het helpt je niet alleen om je klanten tevreden te houden maar ook om je te differentiëren van je concurrenten. Om je echt te ontzorgen, bieden we bij Schatteneiland pakkettypes (verrassing, mini, budget, thema, assortiment) waarmee je met een kleine inspanning een grote impact kan creëren voor een onvergetelijke ervaring in je praktijk, winkel, zaak of bedrijf. Want een klein gebaar is … onschatbaar!

 

Team Schatteneiland
Schatteneiland een klein gebaar.. onschatbaar